Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 26-ти март

 

Оценка: (0/5)

Лесно ли се приспособи към смяната на времето?

Ако както и на нас ти липсва един час сън, бързо се разсъни с дневния си хороскоп  ► ► ► тук!

Твоят хороскоп за 26-ти март

Не забравяй – ключът към успешното ежедневие е добрата организация.

4 стъпки, с които да подобриш личния си живот:

Изключи захранването!

За да добавиш 2 допълнителни часа към деня си, просто изключи телевизора. Можеш да записваш любимите си предавания и да гледаш само тях, когато ти остане време. Сърфирането из многото канали, търсейки нещо интересно, ще ти отнеме време, а времето е ценно. Спести си 2 часа и ги използвай за нещо полезно.

Поръчвай!

Използвай възможността да си поръчаш храна за вкъщи или дори да си купиш дрехи по Интернет, вместо да се мъчиш над котлона в кухнята и да обикаляш с часове по магазините. Така ще спестиш поне 3-4 часа, които може да инвестираш в по-перспективни занимания.

Бъди организирана!

И преди са ти го казвали, но този се вземи в ръце и го направи. Това ще те направи по-сводобна и физически, и психически. Когато позволяваш на вещи, хора и нерешени ситуации да завземат ежедневието ти, те те отдалечават от истински стойностните неща в живота – хората, които обичаш, кариерата, към която се стремиш, образованието, от което се нуждаеш и мечтите, които подхранват душата ти. Бъди организирана и елиминирай враговете си.

Бъди дигитална!

Хратията е старомодна и честно казано си е загуба на време. Научи се да работиш с новите технологии – така ще можеш да плащаш сметките и задълженията си онлайн. Ако загубиш нещо, търсачките в интернет ще го открият на секундата. Вместо да се редиш на километрични опашки, можеш да спесиш време и пари с един клик на мишката.


Виж ощеНово в Cosmo