Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 24-ти април

 

Оценка: (0/5)

Хороскопът за деня можеш да прочетеш ⇒ тук!

Срещала ли си онази „странна“ порода момичета, които са винаги усмихнати? Недей да им завиждаш, защото можеш да станеш една от тях.

Ето 5 бързи рецепти за повдигане на настроението:

Твоят хороскоп за 24-ти април

Повярвай ни - не е задължително да си на плажа, за да подскачаш от щастие

Организирай деня си

Ако искаш да управляваш стреса в живота си, най-важното е да имаш усещането, че  контролираш положението. За тази цел е добре да се научиш да подбираш приоритетите си, вместо просто да приемаш това, което се стоварва на главата ти. Как се постига въпросното усещане, че си над нещата ли? Като си направиш списък, отговарят специалистите.

Не отлагай

Излишното отлагане понякога се оказва най-сериозната причина за загуба на време и най-големият виновник за стрес в живота ти. Време е да положиш усилия да излезеш от порочната схема. Понеже повечето неща, които оставяме за по-късно, са такива, които не са ни приятни, задай си въпроса: „Няма ли да ми е по-добре, ако си причиня малко дискомфорт сега, но реша проблема за в бъдеще?“. Ако този трик не проработи, сдобий се с доза мотивация. Най-напред опитай подхода на възнаграждението. Обещай си награда, примерно вкусна торта, филм или дребно подаръче, ако приключиш със задачката навреме.

Когато преживяваш труден момент, звънни на приятел

Всяко момиче, което не страда от стрес, има сигурен отдушник - група приятели, които й повдигат духа. Според проучване на калифорнийския университет в Лос Анджелис  различието в хормоните кара мъжете да се бият или да бягат в моменти на напрежение, докато жените се опитват да се справят със стреса като търсят компанията на приятелите си. С други думи, за да избегнеш истеричните пристъпи, дръж под ръка дружките си.  


Виж ощеНово в Cosmo