Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 23 януари

 

Оценка: (0/5)

Хей, спяща красавице! Разсъни се с веселия си хороскоп за днешния ден. Прочети го ⇒ тук!

Твоят хороскоп за 23 януари

Може би първата (добре де, не първата, но втората или третата) ти работа сутрин е да си изпиеш кафето. Но знаеш ли, че вида кафе, който избираш издава много за характера ти? Нека проверим:

Капучино

За нищо на света не би пропуснала ежедневното си капучино? При теб стилът винаги е на първо място. Обичаш да се заобикаляш с красиви неща, но не възлагаш кой знае какво значение на приятелството. Наслаждаваш се на секса и си доста любвеобилна. Трябва ти партньор, който е достатъчно вълнуващ, защото лесно отклоняваш вниманието си.

Еспресо

Почитателите на чистото еспресо пият кафе заради дозата си кофеин, а не за да се насладят на вкуса му. Това е тяхната „цигара без филтър на езика на кафето“. Отношението към живота на същите е „без болка, няма успех“. Готови са да работят здраво, да водят нездравословен начин на живот, поддават се на стрес и най-разнообразни тревоги.

Лате

Упс! Оказва се, че латето е малко инфантилно питие за инфантилни хора. Феновете му избягват конфронтациите, правят всичко възможно да ги харесват и предпочитат да бъдат съблазнявани, отколкото да съблазняват.


Виж ощеНово в Cosmo