Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 20-ти юни

 

Оценка: (0/5)

Готова ли си за един прекрасен ден? Виж какво те очаква в хороскопа ти ►►►тук!

Твоят хороскоп за 20-ти юни

Кои съставки в храните ни развалят настроението?

Както някои храни ни правят по-весели и спокойни, така има и други, чиито съставки направо предизвикват стрес. Алуминият и глутаминът например са невротоксични вещества, които участват в производството на различни индустриални продукти. Те имат особено неблагоприятен ефект върху децата.

Вредни съставки могат да бъдат открити в зърнените храни. Натрупването и смесването на 10, 20 или 30 такива вещества през деня с течение на времето води до траен негативен ефект върху организма и психическото състояние. Чети написаното по етикетите и се осведомявай за различните съставки. За да избегнеш рисковете, се стреми към непреработени храни.

Има и продукти, чиито ефект върху здравето е въпрос на количество. Когато са консумирани в големи дози, от полезни те се превръщат във вредни. Такъв е случаят на кафето.


Виж ощеНово в Cosmo