Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 20-ти февруари

 

Оценка: (0/5)

Не ти върви в любовта? Виж дали днешния ден няма да е по-успешен от предишните. Хороскопът ти за 20-ти февруари е ⇒ тук.

Твоят хороскоп за 20-ти февруари

Ако прочетеното не ти харесва, вземи нещата в свои ръце и сами намери следващото си гадже. Предлагаме ти да го направиш по модерния начин – онлайн.

3 грешки в твоя онлайн профил, които ти пречат да намериш любовта:

Грешка No. 1

Няма достатъчно снимки.

Чувала си го много пъти и ще ти го повторим отново и отново – трябва да има много снимки на профила ти. Мъжете ще подмината или само ще погледнат бегло профила ти, ако има само една мъглява снимка, която все едно си сканирала от някой стар албум. Трябва да имаш поне пет снимки, за да те забележат и повече от пет, за да предизвикаш интерес.

Идея:

Помоли приятел (честен приятел) да ти помогне да изберете снимки. Така ще знаеш, че си избрала най-добрите, които ще предизвикат положителен интерес у мъжете.

Грешка No. 2

Общи приказки

Интернет е пълен с профили за запознанства и хиляди платформи за целта и трябва да си много креативна, за да се опишеш така, че да изпъкнеш. Думи като „хубав“, „страхотен“, „уникален“, „забавление“ и „готино“ не означават нищо, защото са прекалено общи и ги използват всички. Ако искаш да привлечеш нечие внимание, трябва да бъдеш по конкретна, когато се описваш.

Не знаеш откъде да започнеш? Най-добрият съвет, който можем да ти дадем, е да попълваш профила си, все едно говориш с добра приятелка – някой, с когото се чувстваш удобно. Как би се описала?

Идея:

Можеш да си помогнеш, като първо си напишеш чернова и помолиш няколко приятели да я прочетат. Така ще си сигурна, че финалният вариант ще бъде точен, забавен и идеален за привличане на вниманието.

Грешка No. 3

Няма снимка в цял ръст

Без снимка в цял ръст, профилът ти е все едно невидим. Истината е, че мъжете искат да видят какво ще получат (честно казано, ти също искаш да го видиш в цял ръст). Така че ако профилът ти го подминават, е време да добавиш една-две снимки в цял ръст. Избери някоя, на която правиш нещо – смееш се с приятелки на плажа, спортуваш и една, на която стоиш на едно място. Само гледай да са такива, на които изглеждаш добре.


Виж ощеНово в Cosmo