Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 19 декември

 

Оценка: (0/5)

Празниците идват, но всекидневните радости и неволи не се променят. Провери какви ще бъдат те днес в хороскопа ти ⇒ тук.

(Знаеш ли, че): Дядо Коледа и Весела Коледа са сключили брак преди шест години.

Снимка: J SALLENBACH PHOTOGRAPHY.
Снимка: J SALLENBACH PHOTOGRAPHY.

Ревностните почитатели на Коледа (сещаш се, онези които приготвят сладкиши от октомври и опаковат подаръци още от средата на ноември), могат само да завиждат на всеотдайността на Дядо Коледа и Весела Коледа. 

Двамата чудаци се срещат декември 2009 г. и се влюбват от пръв поглед. По професия той е Дядо Коледа в мол, а тя – Баба Коледа. Те толкова се вживяват в ролите си, че решават официално да променят имената си през ноември 2016 г.

„Дядо Коледа избра това си име, защото то олицетворява коледния дух, а аз избрах Весела Коледа, защото няма нищо по-хубаво от това да пожелаеш на някой весела Коледа“, обяснява бабата с интересното име.

И така, господин и госпожа Коледа, които в интервюта твърдят, че са съответно на 861 и 860 години, живеят с кучето си, Беър Клаус („Мечо Коледа“) в Омаха, Небраска. По коледните празници работят в мола, а през лятото свалят червените си костюми и Дядо Коледа става шофьор на такси, а Весела Коледа се превръща в примерна домакиня. 

„За нас празниците никога не свършват – добавя Дядо Коледа. - Защото с имена като нашите, всеки ден е Коледа“.


Виж ощеНово в Cosmo