Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 18 юни

 

Оценка: (0/5)

Готова ли си? Старт! Хороскопът за деня, пълен с приключения, ще намери като кликнеш ►►► тук!

И ако още ядосано търкаш очи, защото е понеделник и до уикенда остават – о, ужас! - цели 5 дни, то чуй какво имаме да ти кажем: ЖИВОТЪТ ТИ Е ПО-ГОТИН, ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИШ!

Не ни вярваш? Ето 5 доказателства за това:

♦ Знаеш, че е почти невъзможно работата, домът и любовният ти живот да са перфектни, но това не е повод за самоубийство... или системно преяждане.

Твоят хороскоп за 18 юни

♦ Страхотният мъж, с когото излезе, не ти се обади повече. Вместо да свириш солова партия в Одата на антирадостта, достигаш до извода, че грешката е негова, не твоя.

♦ След кошмарен ден на работното място или нощ с пет часа сън, все пак отиваш във фитнеса. Не защото си мазохистка, а защото ти харесва да си във форма. 

♦ Мразиш да си играеш на развален телефон – независимо дали трябва да изясняваш отношения с колега или с приятел. Предпочиташ комуникацията очи в очи.

♦ Проумяваш, че е по-добре да нямаш никаква връзка, отколкото да имаш кошмарно лоша връзка. Колкото и хубаво нещо да е сексът.


Виж ощеНово в Cosmo