Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 16-ти април

 

Оценка: (0/5)

Чашата кафе и Cosmo хороскопът вървят ръка за ръка! Прочети този за днес ⇒тук.

Твоят хороскоп за 16-ти април

Като за понеделник, когато главата ти жужи с мисли за предстоящите задачи, предлагаме ти следното: научи три смахнати умения!

Как да...

... настроиш мозъка си за събуждане?

Опитай една лесна мисловна игричка: Увери се, че пердетата не са плътно дръпнати и в стаята прониква някаква светлина. Ако светлината не успее да те озари на сутринта, едва ли ще успееш да се събудиш навреме. Вече в леглото, преди да заспиш, наум, без да спираш, мисли в колко часа трябва да се събудиш сутринта - в седем например. Не спирай да въртиш тази лента в главата си и същевременно си представяй числата на въображаем часовник. Колкото и странно да ти се струва, ако приложиш тази терапия, е много вероятно да се събудиш, когато трябва.

... успееш да набуташ всичко, от което имаш нужда, в дамската си чанта?

Инвестирай в правилната чанта – голямата (естествено) с едно-единствено разделение и няколко малки джобчета. Големите предмети като портмонето и несесера с гримове постави в голямото подразделение на чантата, а малките неща (ключовете) - в джобчетата. Така винаги ще знаеш къде са големите ти неща и няма да рискуваш да изгубиш дребните. Когато сменяш чантите си, бъди последователна. Добре е например винаги да слагаш ключовете си във вътрешния джоб, който се закопчава с цип, мобилния - във външното джобче и т.н. Ако се научиш да бъдеш последователна, винаги ще знаеш къде са нещата ти и дори със затворени очи ще намираш това, което търсиш.

... спечелиш доверието на бармана

Недей да чакаш на едно място все едно си наредена на опашка. По-добре следвай бармана. Той обикновено се движи от единия към другия край на бара (отляво надясно или обратното). Прецени накъде се е насочил и заеми позиция точно там, където ще се намира в следващия миг. Най-важното е да държиш пари или карта в ръцете си, защото така ще му сигнализираш, че вече си решила какво да поръчаш.


Виж ощеНово в Cosmo