Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 14 февруари

 

Оценка: (0/5)

Независимо дали си сама или не в деня на влюбените, зареди се с добро настроение, като прочетеш хороскопа си ⇒ тук!

Твоят хороскоп за 14 февруари

7 неща, които не знаеш за Свети Валентин:

Освен в Щатите, Свети Валентин се празнува в Канада, Мексико, Англия, Гранция, Австралия, Дания и Италия.

2. Най-впечатляващият любовен подарък е дворецът Тадж Махал в Индия. Той е бил построен от Императора Мугхал Шахджахан в памет на съпругата му.​

3. През 1800 г. докторите често съветвали пациентите си да ядат шоколад, твърдейки, че ще облекчи болката им. До ден днешен, много жени намират утеха в кутия шоколадови бомбони при преживяването на раздяла. 

4. Любовният възел е символ на вечната любов, тъй като неговите завъртулки нямат начало и край. В миналото хората го връзвали от панделки или го рисували на хартия, за да изразят нестихващата си любов.

5. Всеки Свети Валентин, Италианският град Верона, където живяли героите на Шекспир Ромео и Жулиета, посреща около 1000 писма адресирани към Жулиета.

6. Около 3 процента от собствениците на домашни любимци подаряват Валентики на техните животни.

7. 220 000 е средният брой предложения за брак на Свети Валентин всяка година.7. В Щатите, 64 процента от мъжете не планират предварително романтично прекарване на Свети Валентин с любимата си.


Виж ощеНово в Cosmo