Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 13-и февруари

 

Оценка: (0/5)

Знаеш ли, че според психолога Джон Готман, кой обича да си прави експерименти, най-важната причина за разводите – е презрението и пренебрежението към партньора.

Твоят хороскоп за 13-и февруари

Тези от нас, които търсят и най-малкия повод за критика, и не са свикнали да реагират с уважение на молбите на партньора, изпускат 50% от позитивните неща, които се правят за тях, и виждат негативното там, където то не съществува. Те убиват не само любовта, но буквално и човека – постоянната критика от някого, който означава много за теб, отслабва имунитета, способността да се бориш с болестите. Злобата и равнодушието означават смърт за отношенията.

Точно обратното – добротата, сърдечността, нежността и вниманието, невероятно много усилват привързаността един към друг и с годините тя просто укрепва. Изследванията показват, че добрината е най-важният показател за стабилност на брака. Доброто отношение дава възможност да се почувстваш любима – разбират те, ценят те, грижат се за теб.

Ние ти пожелаваме много любов и щастливи мигове. А дали вторникът ще е изпълнен с това незаменимо чувство, можеш да разбереш от дневния си хороскоп тук.


Ново в Cosmo