Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 12-ти февруари

 

Оценка: (0/5)

Разтъркай очи и виж света такъв какъвто е – прекрасен и пълен с възможност. Увери се, че е така с дневния си хороскоп ► ►►  тук.

Твоят хороскоп за 12-ти февруари

Ужасяваш ли се от мисълта, че все още не си се сдобила с мъжа, работата или фигурата, за които си мечтаеш от съвсем мъничка? Съвсем нормално е да имаш съмнения относно живота си. Научи как да се възползваш от тях, за да се радваш на постиженията си, дори и да ти се струват прекалено малко на брой.

1. Все Още нямаш уговорена среща за събота вечер?

Добре де! Може би няма да излизаш с бъдещия си съпруг (или какъвто и да е мъж) този уикенд, но това не значи, че трябва да останеш сама, за да оплакваш тежката си съдба. Може би трябва лекичко да промениш приоритетите си. Ако челната позиция на приоритетите ти са срещите с мъже, промени я на срещи с готини хора. Когато нямаш гадже и не се налага да се съобразяваш с никого, имаш прекрасна възможност да изследваш нови хоризонти и да се забавляваш. Хвани някоя от дружките си (или действай смело самичка) и излез да купонясваш! Ако все пак избереш да останеш вкъщи, позабавлявай се с готино романче, DVD, или пък нова еротична играчка... Направи събота вечер нощта, в която се отдаваш на всички любими дейности, които ти доставят удоволствие.
 
2. Все още нямаш сериозна връзка?

Когато си на около 20, имаш пълното право да бъдеш освободена, да експериментираш, да грешиш и... да се учиш от грешките си. Има ли адекватна причина да не се възползваш? Освен това, ако изживееш този период пълноценно и натрупаш достатъчно опит, в бъдеще ще бъдеш наистина наясно с това, което искаш да постигнеш в живота си. Сериозните връзки изискват много компромиси и по-късно ще имаш предостатъчно време за тях. Изследвай страстите си - независимо дали са скално катерене, или изучаване на екзотични езици. Сдобий се с дълъг списък нови познати. Така ще успееш да израснеш като личност и ще освободиш място в живота си за потенциалната ти половинка. Освен това с купищата забавления, които си доставяш, ще се превърнеш в супер интересен потенциален партньор.

3. Фигурата ти далеч не е съвършена?

Без значение как изглежда тялото ти, докато си на 20, твърде вероятно е да е по-съблазнително от когато и да е в бъдеще. Дори ако след време се запишеш на тае-бо или фитнес (въпреки че наистина помагат). Показвай се! Някой ден ще ти се иска да си била достатъчно дръзка, за да покажеш предимствата, които притежаваш в момента, защото вече едва ли ще можеш да си позволяваш да следваш модните тенденции чак толкова сляпо...  
И в крайна сметка кой е казал, че ако не се вписваш в общоприетата идея за съвършенство, не си красива? Какво чакаш? Открий уникалното в себе си и го направи достояние на всички. 


Виж ощеНово в Cosmo