Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят хороскоп за 10-ти април

 

Оценка: (0/5)

Почина ли си добре покрай Великден? Сега е време да превключиш отново на пета скорост, но преди бясно да се впуснеш в задълженията – прочети хороскопа си ⇒ тук.

Твоят хороскоп за 10-ти април

Едно от тези задължения, къде приятно, къде удовлетворяващо, е пролетното почистване.

Изхвърли веднага!

Твоят хороскоп за 10-ти април

Джунджурии и финтифлюшки
Например подаръчетата от сватбите на приятели и роднини като онези розички, с които те закичват на ревера – всичките досущ еднакви. Просто няма как да помниш кое от чия сватба е! В тази графа влизат още керамични и пластмасови фигурки, празни кутийки от дискове, счупени острилки и т. н., и т. н.

Неизправни уреди
Повредени лампи, тостери и други неработещи приспособления, счупени чадъри, износени обувки, дефектни дискети... Схвана идеята, нали?

Излишни кухненски пособия
В това число стари пластмасови бутилки, пукнати съдове, чаши, спечелени като бонус от любимата ти марка бира, овехтели кърпи за ръце и др.

Практични причини да разчистиш

Благотворителност
Прерови щателно гардероба си и извади всичко, което няма да облечеш повече –  дрехи, които са ти станали малки или големи, или пък са вече поизносени (хайде сега, сигурна съм, че не ти трябват шест панталона за вкъщи!). Дари ги на някой дом за сираци или църква.

Обади се на приятел
Подари излишните вещи на приятели, които ще им се радват повече, отколкото ти. Примерно онзи свещник лодка, който никак не пасва на модернистичния вид на кухнята ти. Или чисто новите дънки, които си купи, с надеждата да свалиш пет килограма, но продължават да отлежават в гардероба ти.

Разпродажба
Пусни обява в Интернет или се свържи с някой антикварен магазин за стария ти грамофон, който заема място на шкафа или за повредения фотоапарат, който никъде не желаят да ремонтират. Разбира се, ако не си любител на антиките.


Виж ощеНово в Cosmo