Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Твоят дневен хороскоп за 8-и август

 

Оценка: (0/5)

Прочети хороскопа си ►►►тук и започни деня си с усмивка и добро настроение!

Твоят дневен хороскоп за 8-и август

Предлагаме ти три лесни начина да изгориш 100 калории:

1. Извърви пеш километър и половина

Смята се, че километър и половина са достатъчни за изгарянето на 100 калории. Разбира се, колкото по-бързо ходиш или дори тичаш, толкова повече ще ускориш процеса. За да определиш разстоянието точно, потърси в нета Google Map Pedometer. Въвеждаш адресите на точка А и Б, а приложението само изчисляваколко километра има между тях. Или си купи педометър – 2000 крачки също се равняват на километър и половина.

2. Утоли жаждата със студена вода

Не само пий водата студена, но и наведнъж. 1 чаша изгаря 25 калории, защото тялото хаби енергия, за да се стопли. Разпредели равномерно 8 чаши за целия ден.

3. Пий топли напитки

Не само студените питиета ти помагат да се избавиш от излишното, но и топлите. Кафето, черният и зеленият чай стимулират симпатиковата нервна система, което води до горене на калории. Медицинските проучвания сочат, че 3 чаши зелен чай на ден изгарят между 78 и 106 калории на ден.

 


Виж ощеНово в Cosmo