Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дневен хороскоп за 8 януари

 

Оценка: (0/5)

Стартираме понеделника с хороскопа за днес ⇒ тук и един забавен празник – Ден за почистване на бюрата.

Интересният „празник“ се отбелязва всяка година във втория понеделник от месец януари и символизира желанието да започнем новата година на чисто. Бюрото,столът за „събиране на дрехи“, прашният таван... това са някои от най-занемарените кътчета в живота ни. Но на бюрата си работим всеки ден, за това е хубаво те да са чисти. Проучванията дори показват, че добре подреденото бюро значително подобрява продуктивността.

Дневен хороскоп за 8 януари

Ето и 5 лесни трика за безпроблемно почистване на бюрото ти:

1. Започни като премахнеш всички предмети, които не са свързани с работата ти.

2. Сложи класьори за най-важните документи, за документи, които използваш момента и за архив. Приготви си две торби за боклук. Едната за общ боклук, другия с хартия за рециклиране. Започни да разпределяш документите в трите класьора. Всичко, което не може да попадне в тях, заминава за боклука.

3. Сложи настрана предметите, които могат да бъдат сложени на друго място в офиса или занесени у дома.

4. Изчисти монитора и клавиатурата с препарат. Изчисти и всякаква друга електроника по бюрото. Създай си навик да почистваш с дезинфектиращи кърпички мишката и клавиатурата си всеки ден.

5. Накрая се наслади на изрядно почистеното си бюро. Нека годината ти тръгне по същия начин – амбициозно и на чисто.


Виж ощеНово в Cosmo