Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дневен хороскоп за 31 август

 

Оценка: (0/5)

Влюбените хора често си приличат по това, че вършат еднакви неща, грижат се идин за друг...и това е истинско доказателство за чувствата им.

Преди да си отговориш на въпроса "Влюбена ли си?", прочети дневния си хороскоп тук.

Дневен хороскоп за 31 август

Ако вие наистина сте влюбени, то сигурно забелязвате следващите признаци:

⇒ Имате си особени всекидневни ритуали. (В нашата двойка например правим разни странности и приятелите често ни мислят за луди, но на нас не ни пука.)

Влюбените двойки вероятно изпълняват уникални, странни ритуали, в които участват само те. Това не е, защото са странни, а защото те им помагат да станат едно цяло с партньора.

⇒ Двамата сте си приоритет един на друг.

От личен опит споделям, че в предишната си връзка никога не съм усещала, че мъжът ми е приоритет. Но със сегашния ми приятел нещата не стоят така. Той е номер едно за всичко. А той се отнася по същия начин към мен.

⇒ Теб те държат жива мечтите и желанията на партньора.

Сигурен знак, че си влюбена, когато виждаш блясъка в очите му, който ти си запалила. Аз например често сменям желанията си. Един път ми се иска да кандидатствам медицина, в следващия момент – решавам нещо съвсем различно. Но, мъжът ме поддържа във всяка моя лудост.

⇒  Двамата споделяте емоции.

Половинката ми твърди, че преди да срещне мен, не е бил от най-приказливите. Трудно ми е да повярвам! Сега не мога да му затворя устата. Но, понеже и двамата знаеем, че това е доказателство за любов, го изслушвам, а и се чувствам добре, радвам се, че говорим за нещата, които се случват в живота ни.

⇒ Сексът е често занимание.

Когато се оженихме, с мъжа ми се майтапехме, че до края на живота ни ще правим поне веднъж на ден секс. Шегата се превърна в реалност. Вече се познаваме добре, знаем до най-малкия детайл желанията си и винаги измисляме нещо ново, което да ни държи живи в леглото.

⇒ Смехът е не само здраве, но и доказателство за любов.

Мога да се смея с него до припадък – вкъщи, в парка или с компания, винаги намира начин да ме усмихне. А нали знаеш, че мъж, който е успял да разсмее една жена, я е спечелил завинаги.


Виж ощеНово в Cosmo