Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дневен хороскоп за 25 май

 

Оценка: (0/5)

Дали ще станеш по търпелива, смирена, разбираща и обичаща, ако разбереш какво ти е приготвил петъкът? Ами, действай и научавай по-бързо хубавите новини тук.

А след това направи трите стъпки, които са малка крачка към твоето по-добро самочувствие.

Дневен хороскоп за 25 май

Започни промяната от днес

Помисли си за момент за причината защо искаш да промениш увереността си и какво значи тя за теб.

Знай собствената си цена

Какво мислят другите за теб не би трябвало да е от значение за личната ти преценка за самата теб. Ако живееш, за да спечелиш възхищението на околните, то често ще се чувстваш празна, когато не го получаваш.

Вярвай в себе си

Решителността, фокусът и отговорността са таланти, от които имаш нужда, когато имаш недобри дни. Но ако се усъмниш в себе си, тези таланти изчезват. Добрата новина е, че не е задължително негативните виждания, които имаш към себе си, да се коренят в реалността. Те не са факти, а просто нещата, в които избираш да вярваш. Можеш да се чувстваш уверена и страхотна – ако решиш да мислиш само най-доброто за себе си.


Виж ощеНово в Cosmo