Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дневен хороскоп за 20-и юли

 

Оценка: (0/5)

Хитри идейки за твоето парти

Щурите идейки за организирането на домашното парти са толкова лесни за изпълнение, че можеш спокойно да кръстосаш крака и да вкусиш изцяло приготвения от теб (да, правилно, от теб!) коктейл, след като приключиш с подготовката. Все пак е петък!

Но, първо провери дневния си хороскоп тук.

А сега се захващай.

Дневен хороскоп за 20-и юли

1. Бърз коктейл

Това супер вкусно питие е адски разхлаждащо през лятото.

2. Създай свой личен стил за опаковане на подаръци

Отиди до някоя близка книжарница и се сдобий с огромно количество гланцирана едноцветна хартия и най-различни разноцветни панделки.

3. Добави сладък и палав завършек

Купи огромно количество вкусни захарни бонбони. Постави ги в торбичка и след това ги натроши с нещо тежко. Поръси парченцата върху ментов сладолед.

4. Естествена украса

Откъсни красиви клонки или помоли продавача в цветарски магазин да ти услужи с отпадъците си. Разпръсни ги навсякъде из къщата си или, ако след това не ти се занимава да чистиш следите, които неизбежно ще оставят, постави ги в голяма шикозна ваза. Можеш да добавиш и други клонки, ако имаш желание.

5. Боровинките освен вкусни, могат да бъдат супер стилна украса

Купи боровинки и ги подреди в плитка купа - по възможност заедно с листата. След това направи кръгче по средата чрез няколко малки бели ароматни свещички.

6. Щедро черпи с бонбони

Разпръсни из дома си купи, пълни с разноцветни бонбони. Те носят със себе си супер забавна атмосфера и освен това удвояват ястията, които предлагаш. Сложи бонбоните точно там, където искаш да се събират групички с хора.

7. Табелки с имената от шишарки

Сдобий се с няколко шишарки. Напиши имената на гостите си върху дебела картонена хартия и ги забоди между връхчетата на всяка шишарка.

8. Вкусни наслади

Купи вкусни сладки и ги потопи в разтопен шоколад и сметана. След това ги постави в кутийки за вкъщи и поднеси по една кутия за всеки от гостите си.

9. Купонджийска светлина: замести обикновените си крушки с прасковени или розови.

Идейки за нещо мъничко и скромно, но от сърце

10. Дай на всеки от приятелите си скромно подаръче.

Сега добави и своите идеи.


Виж ощеНово в Cosmo