Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дневен хороскоп за 19-ти март

 

Оценка: (0/5)

Понеделник, пожелаваме ти да настъпиш парче от Лего!

С този „бодър“ поздрав започваме работната седмица и те приканваме да оправиш горчилката в устата си с хороскопа за деня ⇒ тук.

Дневен хороскоп за 19-ти март

Добрите новини не спират дотук. За вас, момичета, подбрахме няколко причини, които ни правят по-добри от мъжете. Няма да спорим с науката, я!

1. По-умни сме.

Според изследване с IQ тестове от целия свят, жените имат по-висок коефициент от мъжете. Джеймс Флин, водещият на проучването, проверил IQ-тата на хора от САЩ, Европа, Канада, Нова Зеландия, Аржентина и Естония и достигнал до заключението, че резултатът при жените е по-висок. Едно на нула за нас!

2. Справяме се по-добре на интервю за работа.

Ново проучване на университета в Западен Онтарио откри, че ние, мацки, се справяме по-добре със стреса, предизвикан от интервюто за работа. Според учените, макар че се притесняваме много повече преди интервюто, се справяме по-добре по време на самото събитие. Защо? Ами, просто е – подготвяме се по-добре!

3. Храним се по-здравословно.

Анкета сред повече от 14000 души, проведена от университета в Минесота, показа, че дамите подбираме много по-здравословни храни от господата. Докато момчетата се нахвърлят най-често на пици, полуфабрикати и червено месо, ние предпочитаме да пълним чинията си с плодове и зеленчуци. Това е доста очевиден факт, но толкова често страдаме от неутешимите си нужди за шоколад понякога, че бяхме длъжни да ти го напомним.

4. Инвестираме по-добре.

Проучване на 100000 портфолиота показва, че инвестициите на жените се възвръщат на 18%, докато при мъжете процентите са 11. Вероятната причина е, че ние по природа сме по-предпазливи за инвестиционните си решения и мислим в по-дългосрочен план.

5. По-чисти сме.

Проучване на университета в Сан Диего, проведено из офиси в САЩ, открило, че мъжките работни места гъмжат от много повече микроби от женските. Учените установили, че мъжете имат между 10 и 20 процента повече бактерии върху бюрата си от жените. Каква е причината ли? Ами, според експертното мнение, има тенденция мъжете просто да са по-нехигиенични. Гадост.


Виж ощеНово в Cosmo