Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дневен хороскоп за 10 август

 

Оценка: (0/5)

Колко можеш да научиш за даден човек от типа кафе, което обича да пие сутрин? Всъщност, страшно много, според експертите по езика на тялото.

Ще ти кажем какво казва то, но първо провери дневния си хороскоп от тук. И виж после дали сме те оцелили с кафето. Наздраве.

Ето какво казва то.

Дневен хороскоп за 10 август

Еспресо

Почитателите на чистото еспресо пият кафе заради дозата си кофеин, а не за да се насладят на вкуса му. Това е тяхната „цигара без филтър на езика на кафето“. Отношението към живота на същите е „без болка, няма успех“. Готови са да работят здраво, да водят нездравословен начин на живот, поддават се на стрес и най-разнообразни тревоги.

Лате

Упс! Оказва се, че латето е малко инфантилно питие за инфантилни хора. Феновете му избягват конфронтациите, правят всичко възможно да ги харесват и предпочитат да бъдат съблазнявани, отколкото да съблазняват.

Капучино

За нищо на света не би пропуснала ежедневното си капучино? При теб стилът винаги е на първо място. Обичаш да се заобикаляш с красиви неща, но не възлагаш кой знае какво значение на приятелството. Наслаждаваш се на секса и си доста любвеобилна. Трябва ти партньор, който е достатъчно вълнуващ, защото лесно отклоняваш вниманието си.

Безкофеиново кафе

Това е твоят начин да покажеш сама на себе си, че си твърде ценна за истинския свят. Но експертите са категорични, че това питие показва уязвимостта ти към света и претенциозността ти.

Фрапучино

Ето я и най-голямата шега на кафе позьорите! Харесва ти да си мислиш, че си в крак с последните тенденции, но си нямаш ни най-малка представа кои тенденции си струват всъщност.

Никакво кафе

Ако се страхуваш от кафето, значи се страхуваш да живееш. Да живееш здравословно е прекрасно, но всяко нещо с мярка!


Виж ощеНово в Cosmo