Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Звезда от "Откраднат живот" в нов БГ филм

 

Оценка: (0/5)

Звезда от "Откраднат живот" в нов БГ филм
 © Симон Варсано

Гичо и Асенчо са основните персонажи в романа на Милен Русков „Възвишение“ и едноименната екранизация на режисьора Виктор Божинов.

В романа са определени като „малко революционери, малко разбойници“, които тръгват да се борят за Голямото дело, а именно – Освобождението на България. Те сякаш са попаднали малко случайно сред останалите „юнаци“.

Историята на „Възвишение“ преплита исторически факти с художествена измислица. През 1872 г. Димитър Общи и неговата чета осъществяват Арабаконашкия обир. На Гичо и Асенчо е възложена задачата да намерят и лично да предадат писмо до Васил Левски. Тяхното търсене се превръща в трагикомично приключение, като техният революционен ентусиазъм е изместен от разочарование и огорчение. 

В ролята на Гичо ще се превъплъти вече добре познатият на българската публика Александър Алексиев, а като Асенчо зрителите ще имат удоволствието да видят младия актьор Стоян Дойчев. 

Александър има много роли зад гърба си, но стана особено популярен у нас с играта си в новия хитов сериал "Откраднат живот". 


Виж ощеНово в Cosmo