Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Включи се в безплатните йога занимания с Nike

 

Оценка: (0/5)

Включи се в безплатните йога занимания с Nike

Спортът е движение. За да се развиваш, се нуждаеш от комбинация от физическа и умствена издръжливост, сила и мобилност. За да помогне на спортистите да увеличат максимално потенциала си, като подобрят телата и умовете си, Nike стартира нови сесии по йога през този сезон. Режимите "навсякъде и по всяко време" са с времетраене между 15 и 45 минути и са част от безплатното приложение Nike+ Training Club app

Включи се в безплатните йога занимания с Nike

Инструкторката по Йога от Сингапур Сандра Райли Танг носи новия спортен сутиен Nike Indy Logo Bra и практикува йога от приложението NTC с инструкторката по йога Криси Джоунс от Ню Йорк, която носи друг модел сутиен Nike Indy Cooling Bra.

"В Nike нашата цел е да направим хората по-добри атлети", казва Брандън Колинсуърт – майстор по йога. "Ето защо ние създадохме приложение за мобилни устройства, с което може да практикувате йога, независимо къде се намирате в момента.”

Колинсуърт, заедно с треньорите на Nike и йогите Трейси Копланд (Traci Copeland ) и Лия Ким помагат в разработването на всички елементи в приложението. Точно както при другите тренировки в апликацията NTC, всяка тренировка по йога е разработена върху три стълба: издръжливост (упражнения, които ви помагат да станете по-издръжливи); сила (упражнения за задържане на дадена поза по-дълго, за да се увеличи мускулната сила); и мобилност (възстановителни сесии, които имат за цел да освободят напрежението и да ти помогнат да се презаредиш умствено). 

Включи се в безплатните йога занимания с Nike
                  

"Тези нови тренировки са наистина ценни, защото те ти помагат да практикуваш йога без значение каква е твоята цел, къде се намираш или какво е нивото ти по йога", казва Ким. "В различните сесии, дължини и пози, има за всеки по нещо - от начинаещия йогин, който иска да подобри нивото си, до тези, които са по-напреднали."

Приложението предлага различни сесии по флоу йога - „по течението на живота”. Това е йога стил, който е фокусиран върху пробуждане на енергийния поток в тялото, така че човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически стабилен. Избери тренировка според времето, с което разполагаш или вида й – за начинаещи или напреднали - или просто като допълнение към друга физическа дейност като бягане или тренировка. "Помисли си, какво още ще искаш да направиш, например след бягане? Може би 15 минути йога, за да създадеш малко повече гъвкавост на тялото си и да възстановиш ума си", казва Копланд.

Включи се в безплатните йога занимания с Nike

Предлагането на набор от по-къси сеанси прави намирането на място за практикуване на йога по-лесно, за да може бързо да изградиш здравословен навик и да постигнеш балансиран атлетичен живот. "Това приложение не те кара просто да практикуваш йога в края на деня, а всъщност я прави рутинна физическа дейност, която може да се извършва по всяко време и на всяко място", казва Копланд.

Ако се възползваш от персонализираните сесии на приложението NTC, йога тренировките ще се интегрират в личния ти спортен план и безпроблемно ще се свържат с тренировъчните ти сесии или ще разнообразят разтоварващите ти сесии. "Сега Nike не само предлага най-доброто обучение, но те води по пътя на холистичния атлетизъм, който работи за единство между ума и тялото, затвърждавайки отново идеята, че ако имаш тяло, ти си атлет и ние сме тук, за да ти помогнем да го разбереш", казва Колинсуърт.

Включи се в безплатните йога занимания с Nike

Ако вече ползваш приложението NTC, потърси “yoga” за да намериш новите тренировки. Ако все още нямаш NTC, можеш да го изтеглиш безплатно от nike.com.  Четири нови тренировки по йога са на разположение от 28 юни. Още 10 ще се появат между юли и септември.


Виж ощеНово в Cosmo