Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Ваня Джаферович в „Само моя си“

 

Оценка: (0/5)

Ваня Джаферович в „Само моя си“

Талантливият изпълнител от „Гласът на България“ Александър Байчев включи Ваня Джаферович в своя последен проект.

Ваня Джаферович в „Само моя си“

Това е песен, на която не можеш да устоиш - четвъртото самостоятелно парче на любимеца на публиката от „Гласът на България“ Александър Байчев. Модерното поп звучене, завладяващият текст и стилно заснетият клип са дело на страхотен екип от професионалисти.

Песента „Само моя си“ разказва за търсенето на истинската любов – изпепеляваща и вечна. Текстът е написан от Елена Брусарска, чиито лирики докосват душевността на слушателите по необикновен начин. Музиката е дело на Александър, а аранжиментът - на Християн Иванов.

Ваня Джаферович в „Само моя си“

В настоящия проект се включва и футболистът Ваня Джаферович. Той не просто участва във видеото, а е натоварен с изпълнението на част от текста - роля, която очевидно му приляга отлично. Съпругата му Евгения също се включва в работния процес, гримирайки участниците във видеото. Режисьор е Алекс Борназ, а оператори - Петър Симов и Робърт Уау. Специални благодарности талантливият поп изпълнител отправя към екипите на Angel Steps, Kids Art Center и Васил Бърнев.

Ваня Джаферович в „Само моя си“

През 2011-та Александър бе сред финалистите в телевизионния формат „Гласът на България“, а през миналата бе участник и в нашумялата продукция „Пееш или лъжеш“. 


Виж ощеНово в Cosmo