Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

В помощ на жените, пострадали от насилие

 

Оценка: (0/5)

Знаеш ли, че според данни за 2017 година, всяка четвърта жена в България е била жертва на домашно насилие? Стряскаща статистика, особено имайки предвид колко малко се говори за домашното насилие у нас. „Сърце за пример“ е един от начините да кажем „Стига“ и да повдигнем паравана над поредната тема – табу, която касае всички ни.

Това е и причината отново да се съберем – този път на благотворителен търг, на който много звезди и хора от елита ще дарят свои вещи, които ще се продават на търг, а парите ще се използват за подкрепата на жени в нужда, пострадали от насилие.

В помощ на жените, пострадали от насилие

Актрисата Стоянка Мутафова, шефът на Народния театър Мариус Донкин, певиците Нели Рангелова и Сантра, олимпийските шампионки по художествена гимнастика Християна Тодорова и Цветелина Найденова, моделите Маги Сидерова, Ася Капчикова и Алекс Богданска, журналистът Калина Паскалева, футболистът Кирил Десподов са само малка част от популярните личности, които ще предоставят свои лични вещи за благотворителния търг „Сърце за пример“.

В помощ на жените, пострадали от насилие

Средствата от събитието, което ще се проведе на26-и септември в резиденция „Тера” от 20:00 часа, ще подсигурят безплатни юридически и психологически консултации на жени, жертви на домашно насилие.

Благотворителният търг е продължение на стартиралата в началото на юли кампания „Сърце за пример“ по инициатива на собственика на „Made by E“ Елица Милева и е с подкрепата на Българската асоциация за джендър изследвания, която вее 20 години работи по темата.

В помощ на жените, пострадали от насилие

На благотворителната галавечер се очаква да присъства голяма част от бизнес елита, както и лица от родния шоубизнес, подпомогнали по един или друг начин каузата „Сърце за пример“.

Водещ на събитието ще бъде Гери Дончева, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат едни от най-големите имена на музикалната сцена: Нели Рангелова, Тони Димитрова, Сантра, Невена Пейкова.


Виж ощеНово в Cosmo