Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спечели покана за „Speed Dating” с Forward Singles и Cosmopolitan!

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Искаш да се запознаеш с някой различен, уникален, зашеметяващ човек? А защо не с 10 такива?

Спечели покана за „Speed Dating” с Forward Singles и Cosmopolitan!
Спечели покана за „Speed Dating” с Forward Singles и Cosmopolitan!


Ако обичаш да се срещаш и общуваш с нови хора, да разширяваш светогледа си и да се забавляваш... Ако търсиш нова социална среда и различни запознанства Forward Singles е социалният клуб за теб!

Forward Singles e социален клуб за необвързани, който цели да изгради социална среда за необвързани, свободомислещи хора, търсещи контакти извън приятелския си или работен кръг. Осъществява дейността си чрез организиране на различни типове интересни събития в градовете София, Пловдив и Варна.

Speed Dating: „10 страхотни първи срещи”
Forward Singles и Cosmopolitan, със съдействието на клуб “Tiffany”, те канят на първия в България
“Speed Dating”!

В предразполагаща обстановка, сред приятелски настроени и свободомислещи хора – ела и срещни сродна душа! Имаш 8 минути да очароваш 10 интригуващи господа. А и самата ти да се окажеш запленена от някого...

Ако си на възраст от 27 до 36 гoдини, и ако искаш да опиташ един нетрадиционен начин да се срещнеш с нови хора – ела и се забавлявай!

Дата: 25 ноември 2010-а (четвъртък)
Час: 20.00 – 22.00
Място: клуб Tiffany, ул. Денкоглу 12-14


В три поредни седмици от 1-ви ноември 2010-а до 21-ви ноември 2010-а включително,  имаш възможността да отговориш на един въпрос на фен страницата на Cosmopolitan във Facebook! Помоли твои приятели да гласуват за твоя отговор като натиснат бутончето “like”. Всяка седмица отговорите, събрали най-много “like”-а , ще получат безплатна покана за събитието -  по една за дами и по една за господа! Печелившите ще бъдат обявявани в началото на всяка следваща седмица, заедно с новия въпрос за седмицата.
 
Какво точно е Speed dating?
При Speed dating в рамките на едно събитие се осъществяват много на брой кратки (първи) срещи с цел запознанство. Събитието се посещава от 14 до 20 човека, като разпределението между половете е равно. Ако на събитието присъстват например 18 човека, всеки мъж провежда по една 8-минутна среща с всяка от присъстващите дами и всяка дама провежда по една 8-минутна среща с всеки от присъстващите мъже. В началото на всяка среща всяка от страните се представя в рамките на минута и половина, след което остават 5 минути за кратък разговор. В края на събитието всеки участващ уведомява домакина с кои представители на другия пол иска да осъществи последващ контакт и там, където има съвпадения, организаторът предоставя контакти за последваща връзка.


Ново в Cosmo