Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Раздвижи се в ритъма на лятото с танцова група АТОМ

 

Оценка: (0/5)

Раздвижи се в ритъма на лятото с танцова група АТОМ

Лятото танцува и ние с него. Лятото е ритъм, танц и хармония, а те вече имат своя най-уютен дом в София.

„Креативно пространство за танц, рисуване, фотография и всички други изкуства“ – така определят основателите на creative hub Къща своя проект. Част от лятната програма на КЪЩА включва първото събитие от Програма за танцьори и хореографи: ATOM ХОРЕОГРАФСКИ СЕРИИ #1 – Движение в КЪЩА.

ХОРЕОГРАФСКИТЕ СЕРИИ на танцова група АТОМ представляват международна платформа за обмен на танцова енергия чрез креативна среща на професионални танцьори, хореографи и артисти от – буквално! – цял свят.

ИДЕЯТА: В рамките на 10 динамични дни от 10 до 21 ЮЛИ 2017 КЪЩА CREATIVE HUB София ще събере в едно танцово пространство хореографи от Южна Корея, Германия и България и участници – танцьори от цял свят. В първите два дни участниците ще вземат участие в интензивен тренинг с танцови работилници с всички хореографи. Във втората част от СЕРИИ #1, участниците ще бъдат селектирани и разделени на групи и през останалите дни ще работят по създаването на кратки танцови откъси.

ХОРЕОГРАФИТЕ: България, Германия и Южна Корея. Това са държавите, от които произлизат водещите на ХОРЕОГРАФСКИ СЕРИИ, но Lee Jung In; Choi won suk, Pyo sang man, Ilona Roth, Марион Дърова и Стефания Георгиева всъщност са танцьори на Света – тяхната работа и изкуство многократно са ги въвличали във всеобразни международни проекти.

УЧАСТНИЦИТЕ: Тренингът е насочен към напреднали и професионални танцьори от всички стилове, както и към актьори, циркови артисти и хора с добра движенческа култура. ХОРЕОГРАФСКИ СЕРИИ вдига завесата в новото пространство за изкуство в София и кани всеки да преживее по нещо със сигурност различно в creative hub КЪЩА.

ФИНАЛНАТА ЩРИХА: ATOM ХОРЕОГРАФСКИ СЕРИИ #1 – Движение в КЪЩА ще приключи с презентация на изработените хореографски фрагменти пред публика.

Всичко ХОРЕОГРАФСКИ СЕРИИ #1 може да прочетете он-лайн тук

** Танцова група АТОМ е създадена през 2011 г., базирани в София, нейната основна цел е да "копае" в социалната, културната и образователната среда, за да изучава процесите в обществото и отношенията между хората и да ги пресъздава в проектите си. Работите на АТОМ са тясно свързани с определени пространства, архитектура, дизайн и история.

От създаването си, групата е задвижвана от страстта да изследва неограничените възможности с движение и танци, инстинктът да преследва личните избори, жаждата за свобода на сцената, за контакт и връзка, които провокират съчетаването на "атома" с други частици, за да образуват молекули, които обединяват себе си с емоцията на следващото предизвикателство.


Виж ощеНово в Cosmo