Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Опознай себе си

 

Оценка: (0/5)

Запази си събота 24 и неделя 25 ноември, защото ти предстои да разбереш много интересни неща за себе си в едно различно пътешествие.

Какво?

- Астрология на себепознанието.

Кога?

- Събота – 24, и неделя - 25 ноември от 10:00 до 17:00 ч.

Къде?

- В Къщата на София, ж.к. „Лозенец“, ул. „Миджур“ 12.

Опознай себе си

Каним те на двудневно пътешествие в света на астрологията със Стилиян Иванов. По увлекателен, интересен и достъпен начин той ще ти обясни и най-сложните взаимовръзки в Астрология на себепознанието:

 

► прераждане,

► смисъл на живота,

► слънчеви знаци, планети и домове, аспекти и транзити.

 

Цената на курса е 200 лв., но местата са ограничени – за 15 човека. Подходящ е за начинаещи и дава нов поглед върху астрологията за напреднали.

 

Стилиян Иванов е автор и режисьор на 45 документални филма, в част от които пресъздава личните си срещи с “необикновените” прояви на невидимия свят от ашрамите на Индия до шаманите на Канада и от пирамидите на Египет до Нотр Дам във Франция. Член е на Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Водещ на десетки семинари по себепознание у нас и в чужбина. Автор е на 3 книги.

Ако искаш да се запишеш, или просто да попиташ нещо, не се притеснявай да позвъниш на

0884 330 360 или да пишеш на лично съобщение във Facebook страницата на Къщата на София.


Виж ощеНово в Cosmo