Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

МОНИ – момчето, което печели от Spotify

 

Оценка: (0/5)

МОНИ – момчето, което печели от Spotify

Той е едва 18-годишен, учи в едно от най-елитните частни училища в столицата, интересува се от приложни изкуства, свири на пиано и композира свои песни. Той е Мони, а първият му музикален албум вече му носи завидни приходи, които момчето инвестира в новите си музикални начинания.

Историята на живота му съвсем не е различна от тази на средностатистическия младеж, но има едно нещо, което го отличава – музиката му помага да излезе от тежка депресия. Това е и причината Мони да започне да композира, което в последствие се оказва едно от най-мъдрите решения в живота му.

МОНИ – момчето, което печели от Spotify

„Смятам, че музиката може да лекува. Когато ми е тъжно – аз пиша песни. В тях разказвам всичко, което ми е на душата, и така ми олеква. ” – споделя Мони.

В стремежа си да намери своя покой, за кратко време младежът написва песни за цял един албум. Решава да сподели своите музикални изживявания и ги качва в музикалната стрийминг услуга Spotify, като изобщо не подозира, че песните му ще достигнат до сърцата на много хора, което ще му донесе и значителни приходи. Именно тях Мони използва, за да създаде новия си албум SPACE и да заснеме видеоклипове на част от песните.

„Това, което ще видят хората в клиповете ми, е една абстрактна прожекция на моето аз. Някои ще го нарекат скандално, други граничещо с лудостта, а трети дори безразсъдно. Моята идея е да покажа на хората, че могат да бъдат каквито си пожелаят, да говорят открито за нещата, които ги притесняват и да се забавляват” – разказва младият певец.

Албумът SPACE включва 8 песни, които ще откриеш в Spotify.


Виж ощеНово в Cosmo