Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Максим Ставийски с нова любов

 

Оценка: (4/5)

Още не е започнал третият сезон на най-гледаното шоу на Първи канал „Ледников период“, а на леда кипят страсти – стартира първия служебен роман, пише руският електронен сайт „Лайф.ру“.

Докато ръководителите на проекта са заети с попълването на редиците със звезди, последните успешно създават отношения. Във всеки случай за една двойка това може да се каже със сигурност: Татяна Арнтголц и Максим Ставийски се сближиха толкова, че това не може да бъде определено по друг начин освен като флирт. Двамата ежедневно прекарват заедно по няколко часа – естествено, тези срещи са наложителни, но те не са им неприятно. Таня се нуждае от интензивни тренировки, за да се представи достойно на леда. Но те имат не само спортен интерес към тренировките. Във всеки случай Максим не крие своята симпатия към симпатичната актриса. Арнтголц и Ставийски бяха събрани като двойка в последния момент. Преди това Татяна тренираше с Алексей Ягудин. Но по някакви причини Иля Авербух реши, че Саша ще бъде по-фотогеничен с звездата от сериала „Принцесата на цирка“ Валерия Ланска. А Таня той съедини в двойка с новия участник в телевизионното шоу българския фигурист Максим Ставийски. Последният явно хареса продуцентското решение. На една от последните тренировки бе забелязано, че остава съвсем малко и отношенията между двамата ще престанат да бъдат само професионални. Максим се интересува от Таня и извън пързалката. След тренировки, когато двамата седнаха да починат, Максим леко прилегна на краката на Таня. В това положение двамата останаха достатъчно дълго време, изглежда, са обсъждали репетицията си и бъдещото си изпълнение. От пързалката Таня и Максим се качиха в кола. На окончателното сближаване между двамата може да попречи само едно нещо И Максим, и Таня имат сериозни отношения с други хора. Ставийски от няколко години има граждански брак със своята спортна партньорка българската фигуристка Албена Денкова. Тя участва в проекта за втори път – през миналата година бе заедно с Игор Верник. Във всичките си интервюта Албена твърдеше, че тя и Максим са планирали сватба през тази година . Уви, церемонията така и няма да се състои. Арнтголц също от няколко месеца ходи с нов ухажор – колегата си актьорът Иван Жидков. Двойката е неразделна, заедно се появяват на светски мероприятия. Доскоро Ваня винаги взимаше Таня от тренировки. Актрисата отказва да коментира личния си живот. Както изглежда, той е прекалено объркан, за да се даде еднозначен коментар.

Източник: БГНЕС


Ново в Cosmo