Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

L’Oreal Paris – новият партньор на златните момичета на България

 

Оценка: (0/5)

L’Oreal Paris –  новият партньор на златните момичета на България

L’Oréal Paris подкрепя жените, които ни вдъхновяват всеки ден, а гимнастичките от българския национален отбор по художествена гимнастика са истинско олицетворение на сила и жажда за победа.

L’Oreal Paris –  новият партньор на златните момичета на България

Те са дисциплина, упорит труд и несломим дух, нежна грация и естествена красота - те са златните момичета на България. Отборът е изключителен пример за приемственост между поколенията. Още с първото си участие и победа заявиха по категоричен начин своята класа, сплотеност и отдаденост на спорта.

От тази година L’Oréal Paris застава зад състезателките от българския национален отбор по художествена гимнастика като партньор в следващите им предизвикателства.

L’Oreal Paris –  новият партньор на златните момичета на България

Но кои са момичетата зад златото, какво е първото нещо, което правят сутрин, след като отворят очи, какви са хобитата им, слагат ли спирала или предпочитат молив за очи … Синергията между козметичния гигант и Федерацията по художествена гимнастика ще позволи на златните момичета да разкрият себе си по един малко по-непознат на широката публика начин, да покажат ежедневните, малките неща, които стоят зад красивите лица.

Знаеш ли, че...

L’Oréal Paris е бранд, който се грижи за нежния пол, помага им да преоткрият своята естествена красота, да повярват в себе си. Брандът успя да се превърне в глобален лидер при тенденциите в областта на красотата.

L'Oréal Paris осигурява достъпен лукс за всички, които очакват отлични резултати в грижата за своята красота – подход, който се базира на употреба на висококачествени продукти. Някои от най-популярните сред тях са: True Match Foundation, Color Riche lipstick и Paradise Extatic Mascara.

Защото го заслужаваме! 


Виж ощеНово в Cosmo