Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Конкурс „ВИТА Слънчево бебе“ 2018 започва

 

Оценка: (0/5)

Конкурс „ВИТА Слънчево бебе“ 2018 започва

Екипът на МБАЛ "Вита" ще избере дванадесетте най-усмихнати и слънчеви бебета. Със снимките ще бъде изработен специален календар за 2018 г.

Във фотоконкурса могат да участват всички деца до 3 години, които са родени в болница "Вита". Снимките за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe-na-godinata@vita.bg до 19.11.2017 г.

„Болница Вита е предпочитано място за раждане. Повече от 20 години ежедневно се грижим за новородените и техните майки. За нас фотоконкурсът „ВИТА Слънчево бебе“ е традиция и удоволствие,“ коментира д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ „Вита“.

Екипът на МБАЛ "Вита" ще избере дванадесетте най-усмихнати и слънчеви бебета. Със снимките ще бъде изработен специален календар за 2018 г. Всяко от 12-те избрани дечица ще получи награда:

  • • Подаръчен комплект за бебето от Mustela (www.mustela.bg).

  • • Ваучер за покупка на стойност 30 лв. от био магазин за деца Morkov.Bg (morkov.bg).

  • • Календар „ВИТА Слънчево бебе“ 2018 г.

Бебето на годината, избрано за корицата на календара, ще получи бонус – Златна карта, осигуряваща 10% отстъпка при прегледи в ДКЦ „Вита“ за срок от две години.

Изисквания за участие:

  1. Снимките трябва да бъдат авторски. Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете от www.vita.bg)

  2. Снимките трябва да бъдат с резолюция най-малко 300 dpi и размер между 3 и 4 mb.

  3. Нужно е в имейла да напишете имената на детето и рождената му дата, както и своите имена и телефон.


Виж ощеНово в Cosmo