Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Комбинация за красота… под повърхността на кожата

 

Оценка: (0/5)

Комбинация за красота… под повърхността на кожата

Съвременната естетична процедура е бърза, ефективна, без период на възстановяване.

Съобразявайки се с тази тенденция, добрите естетични клиники предлагат комбинативни решения за подмладяване, с които да бъдат постигнати забележителни резултати, бързо и трайно.

Д-р Катя Паскова
Д-р Катя Паскова

Комбинираната терапия от апаратна процедура и поставяне на подходящ филър е най-ефективният метод за подмладяване. В клиниката на д-р Катя Паскова ще откриете най-високотехнологичните апарати и качествени филъри, за постигане на безопасни и трайни резултати. Красотата отвън, започва под повърхността на кожата. Ето защо, да задействаме процесите там е основна цел.

Етапи на комбирана терапия:

Задействаме процесите на стягане и регенерация на кожата с ULTRAFORMER III

Прилагаме колагеностимулиращ филър за обемно контуриране и лифтинг – RADIESSE®

Как действат ULTRAFORMER III и RADIESSE® ?

Първата стъпка - апаратът ULTRAFORMER III, ефективно третира повърхностните и дълбоки слоеве на кожата с трислоен ефект на повдигане. Чрез терапията се нагряват и стимулират съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, това дава резултат на дългосрочно стягане и повдигане. Ултразвукът с висока интензивност в момента е единственото неинвазивно, медицинско устройство, което позволява най-дълбокото проникване на енергия в кожата. Благодарение на високото количество енергия, той се прилага за елиминиране на излишните мазнини в лицето и тялото и едновременно с това стяга кожата в областта. Процедурата е подходяща за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и също така за намаляване на мазнините около ъгъла на устата.

Втората стъпка - RADIESSE®, не просто компенсира загубения обем, а стимулира собствения ни процес на производство на колаген, увеличава плътността на кожата и изгражда еластични влакна чрез механична стимулация, което води до дълготрайно подмладяване. Здравата, млада кожа съдържа колаген, който ѝ придава обем, гъвкавост и здравина. Като част от процеса на стареене, вашият естествен колаген намалява. Идеалният начин да се постигне заличаване на бръчките е чрез запълване на загубения обем. RADIESSE® работи по два различни начина. През първите три месеца действа като пълнител, насищайки кожата и намалявайки появата на фини линии. След това калциевите микросфери на филъра, стимулират производството на колаген и подбряване на тъканите в и около зоната на инжектиране. С течение на времето, тялото абсорбира гела, докато колагенът продължава да расте в третираната зона и замести гела с естествения колаген на пациента.

Комбинацията

Прилагайки едновременно ULTRAFORMER III и RADIESSE®, гарантираме дългосрочното, дълбоко регенериране, младежки обем и стегнат контур, като задействаме всички подмладяващи процеси под повърхността на кожата. Резултатът е естествен, продължаващ във времето и не изисква да прекъсвате ежедневните си задачи.

Зони на прилагане

Комбинираната терапията е подходяща за мъже и жени със следните признаци на стареене: загуба на обем и елестичност, бръчки, отпуснат контур. Може да се прилага в зоните на лицето (назолабиални гънки, скули,около устата, очите,брадичката, долна част на лицето), както и шия, деколте и възвръщане на обема и изглаждане на ръцете.

*Комбинираната терапия се назначава след преглед от дерматолог, който правилно да оцени състоянието на вашата кожа и възможния резултат.

Колко процедури са необходими?

За да постигнете желания резултат е необходима една комбинирана терапия от ULTRAFORMER III и RADIESSE®.

Безопасно ли е?

И RADIESSE®, и ULTRAFORMER III имат одобрението на Американската асоциация по храните и лекарствата (FDA), която регулира безопасността на всички медицински, козметични и хранителни продукти. Вашата безопасност, също така, се гарантира и от правилната преценка и компетентността на дерматолога в прилагане на апаратната техника и поставяне на филъра.

**За допълнителна информация и консултация, може да се свържете със специалистите на Derma Vita clinic на тел.: 02 / 962 25 33(44) или 0884 94 95 81.


Виж ощеНово в Cosmo