Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ключът на успеха на едно пораснало момиче

 

Оценка: (5/5)

„Пея песни, които харесвам и мога да почувствам”, казва Христина Йосифова, позната като Christina Jordan, чиято песен „Вяра“ можеш да чуеш на официалната премиера по БГ Радио този петък (23.11.18 г) от 19:30 часа.

Ключът на успеха на едно пораснало момиче

Ключът на успеха на едно пораснало момиче

„Здравейте, приятели! С Наско Стоянов от Любими песни за любими хора ви каним в ефира на BG Radio този петък от 19:30ч. на официалната премиера на "ВЯРА".

Музика и текст: Mims Dimitrova

Аранжимент: Boyan Angelov

Много се вълнувам! За първи път в ефир.

#вяра #песен #христина #йосифова #christina #jordan“

е написала Хриси в профила си – и ние наистина й вярваме, че вълнението е голямо. Но освен голямо, то е резултат от усилията, които Христина полага, за да усети това вълнение.

Ключът на успеха на едно пораснало момиче

Родена е в София и се „запознава“ с пеенето, когато е едва на 5 г. И днес спокойно вече можем да кажем, че тя е едно изключително талантливо дете, което не само печели награда след награда на музикални конкурси, но и печели сърцата на всички, които са имали удоволствието да я чуят.

Имаш възможност да я чуеш и ти – по любимото си радио, в предаването „Любими песни за любими хора“.

Зад музикалните успехи на 13-годишната певица стои вокалният педагог от X Factor Искра Милкова, която започва работа с Хриси, още когато тя е на 9-години. Именно тя полага основите на професионалното й вокално развитие.

А ако сме спечелили симпатиите ти, можеш да последваш Христина Йосифова /Christina Jordan във Facebook, Instagram и Youtube за бъдещи музикални участия, социалните инициативи с поглед към подрастващите и порасналите, чийто организатор ще бъде самата тя.


Виж ощеНово в Cosmo