Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Извивките побеждават

 

Оценка: (0/5)

След четири месеца усилено търсене салон за бельо Bra Clinic най-сетне откри
Извивките побеждават
новото си лице: прекрасната Татяна от Пазарджик стана първата победителка в конкурса „Истинските жени имат извивки“.

Над 300 кандидатки се включиха в конкурса, а пет от тях достигнаха до финала. Финалистките Мария, Ралица, Ема, Катрин и Татяна участваха в специална фотосесия, с която доказаха красотата на истинските женствени форми и извивки. Te се възползвахаи от безплатната бра фитинг консултация в Bra Clinic, за да разберат кой е най-точният размер сутиен за тях и за да изглеждат безупречно по време на снимките. Оказа се, че петте финалистки избрани от публиката са изключително различни като размери, което потвърждава максимата на конкурса, че красотата има различни форми и мерки.

Светът на модата създава все по-нереални идеали за красотата на женското тяло. Всяка жена би желала да припознае себе си в лицата, които ни гледат от списанията и телевизионния екран. Ревoлюционният за България конкурс цели да помогне на всички жени с извивки да се почувстват красиви и да заобичат телата си не зависимо от размера си. Чаровните финалистки опредлено доказаха, че не е нужно да отговаряш на общоприетите стереотипи, за да изглеждаш и да се чувстваш добре в кожата си.

Победителката беше определена от гласовете на публиката, които бяха над 18,000 по време на целия конкурс, както и от гласовете на журито. В журито се включиха някои от най-обичаните родни звезди. Победителката в X Factor България, певицата Жана Бергендорф, се съгласи да е жури в конкурса на BraClinic, защото самата тя се определя като „жена с извивки“ и това е шанс за нея да изкаже мнението си, че„най-важноеедна жена да се харесва такава, каквато е”. Актрисата Елен Колева  се включи в конкурса, защото мисли, че една жена трябва да е женствена, да изглежда добре, без това да означава да е слаба или кльощава. Певицата Нора Караиванова, която сама се определя като „горда притежателка на няколко естествени и пищни извивки“, също беше част от журито. Останалите експерти бяха Детелина Стаменова и бра фитинг специалистът Изабела Сакутова, основателка на Bra Clinic (Сердика Център, София).

Татяна впечатли журито и гласуващите онлайн с женствената си фигура, естественото си държание пред обектива и голямата си усмивка.

Татяна (на 20 години) се влюбила в идеята на конкурса веднага след като чула името му. „Крайно време е някой да покаже красотата на жените с извивки“,споделя тя. Татяна е с много красиви форми – малка подгръдна обиколка, голям бюст и женствен ханш. „Когато бях малка не се харесвах, притеснявах се от тялото си и никога не се чувствах удобно в сутиен.“ Преди да участва в конкурса, тя си е купувала сутиен с размер 85С, но в салон за бельо Bra Clinic открива, че нейният точен размер е 60GG. Най-много харесва в себе си оптимизма си и винаги се старае да донесе усмивка на всички около себе си. Обича да казва: „Да заобичаш себе си е първата стъпка към това и другите да те заобичат, а жените с извивки не трябва да се притесняваме от това, което сме.“

Ти също можеш да преоткриеш самочувствието си – заповядай в Bra Clinic за безплатна бра фитинг консултация, която може завинаги да промени живота ти.

 

** Салон за бельо Bra Clinic се намира в Сердика център, ниво 0 . Сайт на магазина: www.braclinic.bg


Виж ощеНово в Cosmo