Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Imany съветва жените: Не се опитвайте да променяте мъжете

 

Оценка: (0/5)

Imany съветва жените: Не се опитвайте да променяте мъжете
 © Васил Иванов

След като за първото участие на Imany у нас, което беше на 14 май в Sofia Live Club, билетите се разпродадоха буквално за дни, французойката се върна в столицата за втори концерт. 

И този път певицата успя да предизвика истерия, като зала 1 на НДК беше изпълнена до краен предел. Хилядите й фенове се насладиха на 2-часов концерт, като само бисът й продължи близо 30 мин. 

Imany се качи на сцената заедно със своя бенд, като първите й думи бяха, че се е върнала с удоволствие в София, тъй като предишното й гостуване е било невероятно. Със сигурност и второто ще остане незабравимо, тъй като зрителите пяха, танцуваха и се радваха на всяко парче на любимката си. 

Imany съветва жените: Не се опитвайте да променяте мъжете
© Васил Иванов

Певицата изпълни най-големите си хитове, като сред тях, разбира се, бяха Don`t be so shy" и „You will never know. Преди да изпее парчето The Good the Bad and the Crazy тя се обърна към женската част от аудиторията, заявявайки, че жените не трябва да искат да променят мъжете си, защото те никога няма да се променят. 

От своя страна пък даде да се разбере, че дамите единствено искат от мъжете не да ги разбират, а да ги оставят да бъдат свободни да правят каквото си пожелаят. 

Imany впечатли и с прекрасното си изпълнение на парчето Seat With Me, Където пя акапела, без микрофон. 


Виж ощеНово в Cosmo