Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

 

Оценка: (5/5)

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

Най-новото женско пространство в София носи името COCO Nail Academy. Проектът, който се реализира от няколко месеца, официално направи своето откриване на 10.01.2019г.

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

На събитието присъстваха медии, блогъри и разбира се много COCO момичета. Пространството съчетава възможност за професионална грижа за ноктите и кожата на ръцете и краката и в същото време ще бъде лаборатория за обучение на най-качествени кадри.

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

Сладки изкушения от CO-CO Sweet and More и сгряващи напитки от Едоардо Миролио бяха перфектното допълнение към празничната атмосфера.

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

Малко повече за историята и концепцията на COCO

Основната идея, заложена зад бранда, е да превърнем грижата за себе си отново в удоволствие! С това начало стартират двата салона – COCO Dry Bar и COCO Nail House в кв. Изток. Вече повече от три години професионални фризьори и маникюристи се грижат за това да откъснат всеки свой посетител от забързаното му ежедневие и да се наслади на моментите за себе си. Нещо, което често забравяме. COCO съчетава професионализъм, преживяване, атмосфера и удоволствие.

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

Развитието в лицето на COCO Nail Academy

Новият дом на COCO се помещава на ул. Козяк, бл. 112 и носи духа на марката. Едно естествено продължение на бранда, което ще позволи на дамите да поглезят себе си но и в същото време ще обучава новите професионалисти в тази сфера. Професионалисти ще обучават бъдещи такива…

COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…

Гергана Баева, собственик на COCO споделя повече за идеята на COCO Nail Academy: „За разлика от повечето нейл академии, в СОСО ще наблегнем на практиката на услугите и на бизнес-маркетинг съвети как един бъдещ професионалист освен да е добър, в това което прави, да може да “продаде” максимално ефективно и успешно себе си на бъдещи работодатели. Ще им покажем как да изградят себе си като марка, да привлекат клиентела и да я задържат. А защо не и как да открият собствен бизнес. Ще вложим цялото си know-how в този проект, енергия и професионализъм.“

Събитието се осъществи с любезното съдействие на нашите партньори: Интеркозметика; Aglique; Пощенска кутия за приказки; CO-CO Sweet and More; винарска изба Едоардо Миролио, официален фотограф на вечерта Яни Яков и разбира се на всички COCO момичета.


Виж ощеНово в Cosmo