Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Болница Вита посреща пациенти в нов дом на здравето

 

Оценка: (0/5)

Болница Вита посреща пациенти в нов дом на здравето

В началото на 2018 г. българската частна многопрофилна болница за активно лечение Вита ще открие нова сграда.

Модерното лечебно заведение е разположено на 9000 кв. метра площ и се намира на бул. Филип Кутев №10, район Лозенец, на пешеходно разстояние от метростанция Витоша и търговски център Парадайз.

МБАЛ Вита е добре позната с утвърдените си отделения по акушерство и гинекология, ин витро,  неонатология, урология и андрология, ортопедия и травматология, хирургия, образна диагностика, анестезиология и интензивно лечение. В седеметажната постройка ще функционират и нови структури, като например Отделения по гастроентерология, по неврохихургия, по пластично-реконструктивна и естетична хирургия. Болничните студиа са изпълнени максимално комфортно и пресъздават усещането „у дома“. Легла с подвижни зони, таблети вместо звънци за контакт със сестрите, въздушна поща за размяна на информация между операционните и отделенията са само част от новите придобивки.  Наред с доказаните специалисти на Вита, екипът на болницата се увеличава с още висококвалифицирани лекарски екипи.

Болница Вита посреща пациенти в нов дом на здравето

В двора на Вита База 2 има и паркинг с 90 паркоместа. На първи етаж на Вита База 2 са консултативните кабинети с познатите специалисти на ДКЦ Вита. Нововъведение са трите кабинета на лични лекари. Лабораторният блок включва микробиология, клинична лаборатория и патохистология.

 „Добре познатата Вита на ул. Драговица срещу гара Подуене вече е малка за нарастващия  брой пациенти. Тя става Вита База 1 и ще продължи да приема пациенти в диагностично-консултативния център, лабораторния блок и рентгена. В сградата на Драговица № 9 ще има и отделения по вътрешни болести, по физиотерапия и хемодиализа. Ще бъде разкрит хоспис. С разширяването на сградния фонд и откриването на Вита База 2 имаме възможност да осигурим на пациентите по-комфортен и технологичен прием, както и нови услуги, които ще предложим за комплексно обслужване. Оборудването и апаратурата са от най-висок клас. Студиата са по-просторни, операционните са по-модерни, кабинетите и приемните са по-уютни.  На всеки етаж има регистратура, централата е автоматизирана и записването на часове е улеснено. При нас пациентите ще се радват на здравеопазване на световно ниво,“ разясни д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ Вита.

Брандът Вита е създаден преди повече от 25 години, когато е разрешено откриването на първото частно здравно заведение в София – Поликлиника Вита или ДКЦ Вита. През 2004 г. е основана и МБАЛ Вита - първата частна многопрофилна болница в София. Допълнителна информация на www.vita.bg


Виж ощеНово в Cosmo