Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Банка ДСК с награда Effie за най-ефективен рекламодател

 

Оценка: (0/5)

Банка ДСК с награда Effie за най-ефективен рекламодател

Банка ДСК ЕАД, българското дъщерно дружество на Банка ОТП, заедно със своята творческа агенция Noble Graphics, спечелиха най-ценните отличия от престижния рекламен фестивал, отличаващ ефективността на маркетинговите комуникации в България - Effie България 2018.

Институцията получи златна награда за рекламната кампания на своите студентски и младежки пакети „#YOUNGPOWER“, в категория „Корпоративни комуникации“, както и сребърен приз в категория „Услуги“ за проекта „Мечка“, комуникиращ кредитна карта „Maxi Go“. Освен това Банка ДСК бе определена и за най-добър рекламодател и най-добра търговска марка на 2018 година.

Снимка: Лилия Йотова
Снимка: Лилия Йотова

Кампанията #YOUNGPOWER комуникира по атрактивен начин банковите услуги за младежи и студенти като попкултурни феномени, които те не биха подминали. Комуникацията включва музикален клип със специално разработена хореография, модна фотосесия и иновативно използване на медии, за да се достигне до потребностите на целевата аудитория по ефективен начин.

Кампанията „Мечка“ има за цел да преобърне отрицателни нагласи сред потребителите към кредитните карти и да комуникира предимствата на кредитния продукт „Maxi Go“, а именно – карта, при която няма такса за теглене и месечната вноска е фиксирана. Разработената от Noble Graphics рекламна кампания, която цели да трансформира негативната емоция на страха в положителна, като по този начин мотивира потребителите при вземането на решения. Рекламната кампания за „Maxi Go“ задмина поставените цели за издадени карти и онлайн заявки, и позиционира картата не като поредната кредитна карта, а като нов и иновативен продукт.

Снимка: Лилия Йотова
Снимка: Лилия Йотова

Фестивалът EFFIE се провежда за единадесети път в България и има 50-годишна традиция в световен план. Наградите EFFIE са престижно отличие, признато по цял свят като символ на ефективна маркетингова комуникация, която винаги е резултат от синхронната работа на рекламодателя и рекламната агенция.  


Виж ощеНово в Cosmo