Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

А ти гласува ли за своя фаворит на наградите на БГ Радио?

 

Оценка: (0/5)

Mистерията на българските гласове става БГ Посланик на 2018

Васил Найденов се качва на сцената в Благоевград за специално изпълнение

А ти гласува ли за своя фаворит на наградите на БГ Радио?

На 16 юни (събота) в Благоевград - първият град в България, обявен за град-посланик на българската музика, ще се проведат 16-ите Годишни Музикални Награди на БГ Радио.

Както всяка година, на най-авторитетната и устойчива музикална церемония в България, се връчват статуетки, присъдени изцяло от слушателите на БГ Радио на музикантите с най-впечатляващите постижения за 2017. И тази година сцената на Годишни Музикални Награди традиционно ще даде силен старт и на новите песни на българските изпълнители, а входът за публиката е свободен.

Наградата БГ Посланик 2018, която се определя от екипа на БГ Радио, ще получи забележителният хор Мистерията на българските гласове. С няколко номинации и една награда „Грами“ и 20 години след последния си издаден студиен албум, певиците от Мистерията на българските гласове са готови с нов проект. Албумът BooCheeMish, композиция от който ще изпълнят на церемонията, е с участието на един от най-ярките световни гласове – австралийката Лиса Джерард.

В Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2018 участие ще вземат група АХАТ, Васил Найденов, Ирина Флорин, Мистерията на българските гласове, Михаела Маринова, Михаела Филева, Поли Генова, Рут Колева, Стенлии групата му, СкандаУ, 4Magic, EVA, DARA и Pavell & Venci Venc' и много други.

Ключов емоционален момент в церемонията се очаква да бъде връчването на почетна награда на композитора, написал едни от най-красивите български песни – Тончо Русев. Специално за него на сцената в Благоевград на Годишни Музикални Награди на БГ Радио за първи път се качва Васил Найденов.

За пета поредна година ще бъде връчена и специалната награда „Ана Мария Тонкова“ за БГ Вдъхновение. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика. Тази година, статуетката, която реално се определя еднолично от eкипа на радиото, ще получи легендарната рок група АХАТ.

Победителите в категориите изпълнител, клип, текст, албум, видеоклип и песен ще бъдат избрани от слушателите на радиото.

Гласуването тече на www.bgradio.bg, а последен срок е 00:00 на 15 юни.


Виж ощеНово в Cosmo