Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

15-часов диджей маратон на Bedroom Beach

 

Оценка: (0/5)

Един незабравим 5 август се очертава на хоризонта на Слънчев бряг.

15-часов диджей маратон на Bedroom Beach

В музикалния проект под името The Best Bulgarian DJ’S в рамките на 15 часа на сцената на Bedroom Beach ще излязат най-добрите български диджеи за последните години.

Партито ще започне в ранния следобед от 14 часа и ще продължи до сутринта на 6 август. Зад пулта ще се изяват общо 8 български артисти, които ще пускат своята музика в рамките на час. Сред тях са резидентите на верига клубове Bedroom –диджеите Andrew, C-Fusion, DiMO и Mascota. Те ще премерят сили с бързо набиращите скорост свои колеги - Burlak, Shosho, Vasco C и D-Trax.

 

 

За нашите диджеи:

DJMascota

Mирослав Петков започва професионалната си кариера като диджей през 2001 г.; тогава той прави и своите първи стъпки в клубната музика, запален по Tribal и Tech House. Стилътна неговите сетове може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен смесвайки Deep, Funky, Groove и Tech звучене.

През 2009г. DJMascota получава резидентско място във веригата клубове Bedroom (София, Стара Загора и Слънчев Бряг). Участва в няколко музикални проекта заедно с Icoconga и Веселина Попова, D-Traxкакто и с испанския диджей Ruben Alvarez.Автор e на една от най-успешните и слушани компилации, издавани всеки сезон от клуб Bedroom –Bedroom Fashion Compilations.

Избран е за най-добър диджей на 2012г. от Awards.bg.

 

 

DJAndrew

Преди повече от десет години Andrew бива впечатлен от енергията на електронната музика и тя остава в сърцето му завинаги.

Стилът му е смесица от почти всички стилове модерна електронна музика, като в изявите си експериментира на живо с акапели и лайв инструменти.

Има изпълнения навсякъде в страната с подкрепа и в сътрудничество с най-популярните български артисти, както и заедно с много чуждестранни гости като Claudio Holze, DJ Livio, Dominic Plaza, Cristian Cambas, Martin Garcia, Sergio Fernandez, Dj Chus.

 

DJ C-Fusion

Всъщност истинското му име е Бранимир и както са различни начините, с които можеш да се обърнеш по име към него,така разнообразни по брой са артистичните сфери, в които той е трупал опит през всичките години. Преди да заеме престижната позиция резидент на клубове Bedroom София, C- Fusion работи в едни от най-елитните московски клубове, където за няколко години формира своя личен стил. Участията му зад пулта със световноизвестни диджей и продуценти като Audiofly, James Zabiela, Paul Rogers, Anthony Pappa, DJ Remo, Dusty Kid, Paco Maroto, Tarkan му носят известност не само в България.

 

 

DJDiMO

DiMO, иначе Димитър Ботев по лична карта, застава зад пулта през 1998 г., а през 2005 г. вече печели награда за най-добър диджей на България. През 2011 г. е избран най-добър House DJна България от Awards.bg.

Зад гърба си DiMO има 6 месеца през миналия зимен сезон в Лондон, където е гостувал като диджей в клубовете Ministry of Sound, EGG, Pulse, The Shelter, Source Bar-Maidstone, Bedroom Bar-Shoreditch.

Музиката му се издава за световно известните лейбъли Go Deeva, Lapsus Music, Techsoul, Kote Records UK и много други. Траковете му са въртяни по клубове и радио предавания от имена като Sandy Rivera, Dennis Ferrer, Marco Carola, Sebastian Leger, Supernova, Adrian Eftimi и много други.


Виж ощеНово в Cosmo