Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

13-ата година – фатална за брака на Венeта Райкова

 

Оценка: (4/5)

13-ата година – фатална за брака на Венeта Райкова

Водещата лично обяви за развода си с Тихомир.

Едва ли някой е останал изненадан от новината, за проблеми във връзката на Венета и Тишо се говори отдавна, но русокосата водеща предпочете сама да оповести края на брака си с Тихомр Георгиев с пост в личната си страница в социална мрежа.

13-ата година – фатална за брака на Венeта Райкова

►►►Как да преживееш лесно раздялата.

„Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето“, написа тя. А постът й сподели и самият Тишо.

13-ата година – фатална за брака на Венeта Райкова

Преди повече от 13 години двамата ги събира риалити шоуто Big Brother, когато водещата гледа участието на Тихомир в предаването, в което той призна, че мечтата му е да се запознае с нея. На шега тя изпрати на Тишо за подарък жартиера си. Така започна горещата сага между блондинката и блондина.

13-ата година – фатална за брака на Венeта Райкова

След края на риалити шоуто Венета се запозна очи в очи с Тихомир и на Нова година той й се обади, за да я покани да посрещнат празника заедно. Водещата твърди, че в началото се е опитала да се измъкне, но собственикът на индийски ресторант е толкова настоятелен, че срещата се състои – виждат се на 31 декември. А през юли 2005 сключват брак, от който имат син Пaтрик.

Раздялата на светската двойка дойде също на Нова година, 13 години по-късно, макар и двамата да отпразнуваха 2018.а заедно и да изглеждаха щастливи.


Виж ощеНово в Cosmo